Anmälan till marknaden – Booking for the Viking Market

fibula_vikingamarknad_saltvik_2016

Information in English: Click on the flag to change the language

Vi är väldigt glada över det stora intresset för deltagande i vikingamarknaden i Saltvik i år. I och med att utrymmet är begränsat på området vill vi påminna om behovet av bokning för att få plats på marknaden.

Bokning ska göras av alla knallar, dvs. alla gästande vikingar, försäljare, hirdar, fighters, hantverkare, artister etc.

Bokningen stängs senast den 20 juni 2016. Notera att området kan bli fullbokat före det. Fibula informerar på sin Facebooksida, i marknadens Facebook-event och här på webbsidan ifall området blir fullbokat före den 20 juni.

Icke-bokade knallar kan tyvärr inte garanteras boplats/tältplats på marknadsområdet. Icke-bokade vikingar kommer att bli placerade utanför vikingabyn.

Bokning skickas per e-post till aland-vikingar(at)aland.net
Fornföreningen Fibulas bokningsansvarige Erik svarar och skickar som svar de dokument som behöver fyllas i, betalningsuppgifter etc. Anmälningsdokumentet ska returneras ifyllt till ovan nämnda e-postadress för att bokningen ska träda i kraft. Kom ihåg att boka färja i god tid eftersom färjorna kan bli fullbokade. Även bokningskod för färja behöver meddelas till Erik. Bokningen ska också vara betald före marknaden.

Notera vänligen att antalet personer och tält som anmäls i bokningen inte får överskridas med tanke på de begränsade tältplatserna i vikingabyn.
Tältets storlek i meter (bredd och längd) och antalet personer som anmäls till marknaden bör alltså framgå tydligt i anmälningsdokumentet som returneras till Erik i Fibula.

Ytterligare information om praktiska arrangemang kommer att skickas ut före marknaden till alla bekräftade deltagare.